Beurs

BOJ HAIR AND BEAUTY

LOVE THE SHINE AND TASTE THE HEALTH OF BEAUTY

Hair & Beauty Vakbeurs speciaal voor jou

BOJ Hair & Beauty Vakbeurs is de vakbeurs die jaarlijks vanaf 2014 wordt georganiseerd door Stichting

Beauty Of Joy met als sociaal karakter voor kankerpatienten in Suriname.

Komende Vakbeurs en sociaal project wordt van dinsdag 27 augustus tot en met donderdag 29 augustus 2019 in het NIS gebouw (Anthony Nesty Sporthal) te Paramaribo gehouden met als thema:

''Nooit Alleen, maar samen sterk''

Deze Vakbeurs en sociaal project staat ook als vervolg gepland voor Moengo op zaterdag  31 augustus 2019.


Doelstelling van de beurs

Doelstelling is om een netwerk te vormen met de kleine ondernemers en ze in het zicht te brengen met hun producten en of diensten. De creativiteit die velen hebben om hun eigen producten te ontwerpen en te produceren, zodat deze ondernemers een bredere weg kunnen doorbreken op de markt. Het wordt tijd dat Suriname meer gaat exporteren dan importeren. Minder afhankelijk worden van buitenlandse producten en meer eigen gemaakte producten gaat gebruiken. En natuurlijk staat het sociaal project ook klaar voor de bezoekers om ze medische hulpmiddellen aan te bieden, voorlichting en presentaties te geven.


Deelnemers

Bij deze beurs kunnen kleine ondernemers in de beauty branche deelnemen, maar ook zij die niet in de beauty branche werken mogen uiteraard deelnemen om hun producten en of diensten te promoten en te verkopen.

Hiermee kunnen de ondernemers meer bekendheid geven aan hun producten en diensten om deze op de markt te  brengen. Ook de jongeren met hun producten en diensten maken deel uit van dit project.


Workshop en Demonstratie

Er worden workshops gegeven over het maken van beauty producten, diensten in de kappersbranche en andere make-overs. Aandacht voor haaranalyse van verschillende haartypes zal ook niet ontbreken. U kunt ter plekke een haaranalyse laten doen met de daarvoor geschikte apparatuur.


Wij trachten dit doel ondermeer te bereiken door:

Het organiseren van deze jaarlijkse Hair & Beauty Vakbeurs met vol inspirerende presentaties en demonstraties.

Waar men kan bekijken en uitproberen van producten en diensten, door  nieuwe technieken te leren en bestaande te  verbeteren. Plezierige ontmoetingen, verrassende ontdekkingen, prikkelende ervaringen en de laatste trends en noviteiten komen ook aanbod. En ook het sociaal project ieder jaar meer te laten uitbreiden in diverse districten.

 

Sociaal Karakter

BOJ koppelt aan al hun evenementen een sociaal karakter, met name voor kankerpatiënten. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de stichting ''Nooit Alleen'' voor kankerpatiënten in Suriname. Kanker is de tweede doodsoorzaak in Suriname. Kanker raakt ons allemaal, dus moeten we er samen wat aan doen. Zolang kanker dierbaren van ons afpakt, moeten we blijven opstaan.


Info deelname beurs

U kunt zich inschrijven als exposant(deelnemer) voor de beurs om een stand te huren, ook voor een demonstratie of presentatie van uw producten of diensten. Hiermede kunt u de bezoekers van de beurs overtuigen van uw producten en of diensten.

 

Openingstijden van de beurs

Dinsdag       27 augustus 16:00 uur – 22:30 uur

Woensdag   28 augustus 16:00 uur – 22:30 uur

Donderdag  29 augustus  16:00 uur – 22:30 uur


Geniet ook van het horeca aanbod, te verkrijgen frisdranken, lekkere hapjes en gerechten.


Een ieder is van harte welkom om deze Vakbeurs samen met ons tot een succes te maken, en exposant en bezoeker bij elkaar te brengen.