Over BOJ

BOJ Hair & Beauty

Love The Shine & Taste The Health Of Beauty

Over BOJ

Stichting Beauty Of Joy is een jonge dynamische stichting die zich bezighoudt met diverse activiteiten op het gebied van Hair & Beauty, voorlichting over kanker in samenwerking met de kanker stichting ''Nooit Alleen'' waarbij de sociaal zwakkeren (patiënten) medische hulp goederen wordt aangeboden.

BOJ is van start gegaan op 13 november 2013 en is ingeschreven bij de kamer van koophandel. BOJ heeft zijn eerste beurs succesvol georganiseerd op 1, 2 & 3 mei 2014. De opening werd verricht door de minister Adna van Sport en Jeugdzaken die tevens een inspirerende speech gaf.

De beurs was volop in de media en kwam heel positief over

http://www.nieuws-suriname.nl/minister-adna-bezoekt-vakbeurs

 

Doordat de beurs in 2014 succesvol is verlopen, is het doorzettingsvermogen erg van belang voor BOJ om hun doel meer tot kracht te brengen. BOJ telt ongeveer 50 vrijwilligers/leden, die representatief, accuraat, flexibel en doorzettingsvermogen hebben. Ze doen heel hard hun best voor de stichting door hun medewerking te verlenen.

 

Doel van de Stichting Beauty Of Joy

Een netwerk vormen met kleine ondernemers en ze in het zich te brengen met hun producten en diensten, zodat deze ondernemers een bredere weg kunnen doorbreken op de markt. De bevolking meer bewust te maken over kanker, en ervoor zorgen dat kanker patiënten die medische hulp goederen nodig hebben het kunnen krijgen via de kanker stichting. We willen ook netwerken met andere stichtingen die zich bezig houden met gezondheid, kinderen en sociaal zwakkeren in Suriname.

 

 

Copyright © All Rights Reserved